fbpx

Рибата в рецептите на Dog Vision


Рибата в рецептите на Dog Vision

Ние от DOG VISION предлагаме богата гама от източници на протеини – от пилешко до свинско месо. Някои от най-популярните ни рецепти за кучета обаче са с риба.

Защо риба ли? Рибата има фантастични хранителни ползи както за котките, така и за кучетата. Различните видове риба могат да съдържат омега 3 и други полезни масла за здрава кожа и козина, както и редица основни витамини и минерали за добро здраве. Нека разгледаме всяка от рибите в нашето меню и да научим малко повече за тях…

Сьомга

Сьомгата се води деликатесна риба и като такава осигурява меню, богато на Омега-3, DHA, EPA, протеини и витамини от група В.

Треска

Треската е много харесвана риба. Тя е с високо съдържание на витамини В3 и В6.

Син меджид

Северно атлантическият син меджид е нов вид риба, който ползваме в нашето меню. Богат е на Омега 3 и хранителни вещества с ниско съдържание на протеин.

Пъстърва

Пъстървата е естествено богата на Омега-3 под формата на EPA и DHA, които спомагат за подсилване на имунната система, за здрава кожа и красива козина. Съдържа противовъзпалителни свойства за здрава кожа отново, за силни стави и сърце.

 

Тъй като рибата има отлични хранителни качества, тя е идеална за домашни любимци, страдащи от алергии към други източници на протеин.

bg_BGBulgarian