fbpx

Какво представлява технологията “freshtrusion”?

От стопанства, които познаваме и им вярваме

Пътешествието на Dog Vision започва от доказани ферми и риболовни райони, където се използват само най-добрите пресни меса и риба, като предоставяме на клиентите ни  отлично качество.

Използвайки  хладилен транспорт, за да се поддържат най-добрите условия, месата се събират и  транспортират в завода в Ланкашър, Англия, където се подлагат на обширни тестове за качество, преди да бъдат използвани в уникалните ни рецепти.

Приготвянето на месото

Freshtrusion” е термин, използван за описване на сурови и свежи меса, предназначени за човешка консумация, използвани в нашите рецепти за суха храна за домашни любимци. Уникалната технология се използва за готвене на месо при ниско налягане и ниска температура (около 90 градуса по целзий, а не като стандартните храни при 300 градуса по целзий). 

Много повече добавено прясно месо

От 70 кг. пресни продукти се получават 15 кг. гранули за кучета. Този уникален процес на готвене означава, че има по-висока бионаличност при храненето на домашните любимци, храната е с по-естествен аромат и вкус за приятно, здравословно и питателно хранене. Прясно приготвените съставки имат и други удивителни предимства, включително нива на смилаемост над 90%, което е по-добре както за домашния любимец, така и за собственика.

Защита на протеина

защитен протеин

Месото, което се използва за производство на брашно от сушена суровина, не се обработва от другите заводи като прясно, нито се транспортира с хладилни контейнери. Вместо това се купува от различни места и се изпраща при температура на околната среда, където се обработва при много високи температури (150 ° C) за извличане на влага, отделяне на мазнини и унищожаване на бактериите. Този процес може да денатурира протеина и да доведе до това, той да бъде по-малко смилаем и следователно с по-ниска хранителна стойност за домашния любимец. 

Нашият нежен подход за готвене гарантира, че протеините са защитени и по този начин осигуряват повишена биодостъпност на домашния любимец.

денатуриран протеин

bg_BGBulgarian