fbpx

Какво представляват DOG VISION Functional лакомствата?

Какво представляват DOG VISION Functional лакомствата?

Ако искате да зарадвате кучето си с нещо повече от вкусно лакомство, награда или похвала, и искате лакомството да е здравословно, разгледайте нашите Functional лакомства. Всъщност те са хранителни добавки и лакомство в едно, и както подсказва името им, има разнообразие, от което да си изберете.

Functional лакомствата са нещо ново и ние сме възхитени от тях! Основното им предимство е, че са подходящи за кучета със специални хранителни нужди, независимо дали това е непоносимост към храна, или са възрастни кучета, или имат хронично заболяване.

Те не съдържат зърнени храни или картофи. Напротив, те съдържат функционални съставки като лактобацили, флуови съставки (спомагат за усвояването на хранителните вещества, така че нищо да не се губи) и различни билки и минерали. 

 

 

Кучетата със специални диети по здравословни причини няма нужда да се лишават вече от лакомства.

Това не е просто лакомство, то има добавена стойност под формата на полза за здравето на кучето. Какво повече може да желае човек от това да награждава кучето си с вкусен, месен и здравословен деликатес. И има толкова много видове, които можете да редувате съобразно текущите му нужди. Ето какво ще ви предложим ние:

 

 

CALMING Functional treat – за облекчаване на стреса и безпокойството, и за подпомагане на храносмилането.

IMMUNE Functional treat – за поддържане на имунната система и доброто здраве на домашния любимец.

SKIN&COAT Functional treat – за поддържане на здрава кожа и лъскава козина.

DENTAL Functional treat с активен въглен – за намаляване натрупването на зъбен камък и за поддържането на добра устна хигиена.

DIGESTIVE Functional treat с пребиотик и пробиотик – за стимулиране правилното движение на червата и растежа на полезните бактерии, от които зависи здравословното състояние на стомашно-чревния тракт.

 

Можете да редувате лакомствата според текущото състояние на кучето, или да ги комбинирате. В някои случаи, те могат напълно да заместят някоя хранителна добавка.

Опитахте ли вече от нашите функционални лакомства? Кучето ви ги хареса, нали?

bg_BGBulgarian