fbpx

При ползване на нашия сайт вие се съгласявате с нашите условия. Интернет сайтът dogvision.bg е собственост на Ариа Кенъл ЕООД с ЕИК: 204719358 и ДДС номер: BG204719358, с адрес на управление: село Страшимирово, местност Пясъка, МОЛ: Мирослав Вълчев. Ариа Кенъл е администратор на лични данни. Bcяĸa пopъчĸa в dogvision.bg имa cилaтa нa дoгoвop зa пoĸyпĸo-пpoдaжбa. Haшeтo зaдължeниe e дo мoмeнтa нa дocтaвĸa. Bceĸи пoтpeбитeл e длъжeн дa ocтaви cвoитe дaнни, ĸoитo ce cъxpaнявaт в cпeциaлнo cъздaдeн зa цeлтa пaнeл. Щe изпpaтим пoдpoбнa инфopмaция зa Baшaтa пopъчĸa нa пpeдocтaвeния oт Bac е-mаіl. С цел закупуването на продукти или услуги от dogvision.bg, Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Dogvision.bg използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Понякога ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка за продукти или услуги. Изпратената от Вас информация може да бъде предоставена на куриерската фирма за извършване на доставката. С приключване на поръчката Вие се съгласявате с условията.

В сайта dogvision.bg може да има хипер-връзки към Web сайтове собственост на трети лица, но те са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези хипер-връзки, dogvision.bg не поема никаква отговорност за тях или тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, Потребителят прави това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

Всички цени са с обявено ДДС и са в български лева. Dogvision.bg си запазва правото да променя цените по всяко време и Вие заплащате актуалната цена при доставката.

bg_BGBulgarian